Talopakettimallit

Valitse perheellesi sopiva talopaketti – me vastaamme sen toteuttamisesta

Laatutalopakettien muuttovalmiit kodit ovat huippuarkkitehtien suunnittelemia kompakteja talokokonaisuuksia. Niiden pohjapiirrustukset ovat pitkälle mietittyjä ja testattuja kokonaisuuksia, joiden ominaisuudet korostuvat lapsiperheiden arkielämän monissa käänteissä. Kaikkiin talopaketteihimme myönämme 8 vuoden takuun, joka kattaa myös asennustakuun.

Valitse vastuullinen kumppani

Tällä tarkoitamme, että huolehdimme työturvallisuudesta koko rakennustyömaan ajan sekä pidämme huolta rakennusaikatauluista. Sinun rooliksesi jää nauttia uuden omakotitalon valmistumisen seuraamisesta helpottunein mielin.

Tarjoamme teille vain yhden sopimuksen joka kattaa kaikki rakennusvaiheen kustannukset. Eli ylimääräisiä yllätyksiä ei enää tule. Valitsemamme ammattilaiset toteuttavat muuttovalmiin talon rakennuksen perustuksista alkaen sekä sisustavat teidän kotinne laadukkailla pintamateriaaleilla toiveidenne mukaiseksi.

Teille jää vain mm. tontin, liittymien ja maatöiden hankinta. Maatyöt ja liittymät saat maanrakennusurakoitsijoilta myös “avaimet käteen” -periaatteella. Talopakettiemme hinnat löydät täältä.